BabkaLand: Vászonba öltött szeretet

 

Kedves Látogató!

Köszöntelek BabkaLand Világában!

Az oldalamon egyedi készítésű, kézműves babkákat, textilbabákat találsz, amik szívvel- lélekkel teremtődtek kis műhelyemben. A varróhelységem egy celldömölk melletti kis faluban található a családi házunkban, Vas megyében.

A babkákhoz felhasznált anyagok kiváló minőségűek, ez különösen fontos szempont számomra. Készítek egészen kicsi gyerekeknek való babákat, figurákat, amiket lehet mosni, húzni- vonni, vagyis strapabírók, és kapható olyan is, ami nagyobb kislányoknak, kisfiúknak, vagy felnőtteknek lehet örök barátja.

Az első babákat a kislányom számára készítettem, kézzel varrtam. Aztán további ötleteim születtek a kivitelezés kapcsán is, amiket sikerült megvalósítanom, és azóta is töretlenül alkotok.

Egy Singer varrógép is a segítségemet szolgálja a babák készítése során. A sablonokat jellemzően, magam tervezem és rajzolom, ezek segítségével készülnek a babák és az öltözékük is.

Számomra alapvető a magas minőség szem előtt tartása a babák készítése során. Ez alapanyag vásárlásnál is elsődleges szempont. Számos babkámat designer pamutvászonba öltöztetem, és gyapjúfilcet, gyapjúfonalat használok. A horgolt kiegészítőket legtöbbször Catania fonalból készítem, ami 100 % pamut.

A babák tiszta, füst- és állatszőr mentes környezetben készülnek.

Megtetszett egy-egy baba? Ne habozz felkeresni valamelyik elérhetőségemen:

Telefon: 0630 558 3447

Facebook

Instagram

Kellemes nézelődést kívánok a babkák birodalmában!

Szívélyes üdvözlettel: Tímea